Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Μακρίσια: Τραγική μοίρα για τον 60χρονο Διονύση Καραθανάση






  Πηγή...http://www.ilialive.gr



Μακρίσια: Τραγική μοίρα για τον 60χρονο Διονύση Καραθανάση


Κανείς στα Μακρίσια δεν μπορεί να πιστέψει το τέλος που επεφύλασσε η μοίρα στον 60χρονο Διονύση Καραθανάση. Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο χωριό, πατέρας δύο παιδιών. Έχασε τη ζωή του όταν το τρακτέρ που εργαζόταν σε χωράφι στην θέση
«Κανιά» Μακρισίων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ανετράπη, τον πέταξε στο έδαφος και τον καταπλάκωσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογο τέλος όμως είχε και ο πατέρας του πριν από αρκετά χρόνια στο χωράφι σε ένα τραγικό δυστύχημα με το τρακτέρ του.
Το δυστύχημα…
Ο 60χρονος Διονύσης Καραθανάσης οδηγούσε το τρακτέρ σε αγροτική περιοχή μέσα σε χωράφι όπου είχε μεγάλη κλίση. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο, το τρακτέρ ανετράπη και βρέθηκε στο έδαφος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε καρδιακό επεισόδιο.
Το μοιραίο εκτιμάται πως συνέβη περίπου στις 5,30 το απόγευμα, όμως περίοικοι τον εντόπισαν στις 7,15. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Κρεστένων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τα Μακρίσια που μέσα σε ένα χρόνο, έχασαν και δεύτερο κάτοικο σε δυστύχημα με τρακτέρ στο χωράφι…
trakter makrisia2
trakter makrisia3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου