Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ροδίτης έχασε δύο δάχτυλα από τσίμπημα αράχνης


Αναδημοσίευση από το Site..Η ΡΟΔΙΑΚΗ - Ημερήσια Πρωινή Εφημερίδα της Ρόδου

Πηγή 


Είχε υποστεί μόλυνση όπως έδειξαν οι εξετάσεις


Περιστατικό από τσίμπημα αράχνης το οποίο είχε σημειωθεί πριν από αρκετούς μήνες, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει δύο δάχτυλα του ποδιού του ένας ακόμα συμπολίτης μας.

Το περιστατικό αυτό, έγινε γνωστό αυτές τις μέρες, με αφορμή τον θάνατο άλλου συμπολίτη μας, ο οποίος δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η «ΡΟΔΙΑΚΗ» ο άτυχος συμπολίτης μας διέμενε σε χωριό της ανατολικής πλευράς του νησιού μας. Πριν από δύο μήνες κι ενώ βρισκόταν σε ένα αγρόκτημά του για να εκτελέσει γεωργικές εργασίες, στην προσπάθειά του να φορέσει παπούτσια που βρίσκονται εκεί αρκετό καιρό, δεν είδε ότι μέσα σε αυτά βρίσκονταν μια μεγάλη αράχνη, με αποτέλεσμα να τον τσιμπήσει....

Αρχικά ο ίδιος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, αλλά στη συνέχεια επειδή είδε ότι το σημείο που είχε τσιμπηθεί είχε αρχίσει να πρήζεται και να παρουσιάζει έντονους πόνους.
Τότε απευθύνθηκε στους γιατρούς οι οποίοι έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και προχώρησαν στην ενδεδειγμένη θεραπεία.

Παρά το γεγονός αυτό όμως, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται και το αποτέλεσμα ήταν οι γιατροί να αναγκαστούν να του κόψουν τμήμα από τα δύο δάχτυλα του ποδιού του για να μην προχωρήσει περισσότερο το πρόβλημα.

Σήμερα ο συμπατριώτης μας, έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα και συνεχίζει κανονικά να εργάζεται στην ύπαιθρο, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα..

Πηγή : Ροδίτης έχασε δύο δάχτυλα από τσίμπημα αράχνης | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/286948/rodiths-exase-dyo-daxtyla-apo-tsimphma-araxnhs#ixzz3BNyqonjo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου